DE FABRICAGE

Het bedrijf "Papeteries Vérilhac Frères" werd in 1932 in Lyon opgericht door Henri en Robert Vérilhac. Ze komen uit een familie van papierhandelaren en verzorgen een markt die zich uitstrekt van Frankrijk tot alle landen van Noord-Afrika. Ze brengen eerst notitieboekjes en briefpapier op de markt en houden zich vervolgens in 1934 bezig met de productie en verkoop van blokken met het opschrift Rhodia. In 1997 werd Rhodia gekocht door de Clairefontaine-groep. De productie-eenheden werden vervolgens gegroepeerd in de buurt van Mulhouse (Haut-Rhin). Clairefontaine Rhodia werd geboren.

Usine de production Rhodia


KNOWHOW & KWALITEIT

Onberispelijke kwaliteit en afwerking van echte experten op het gebied van papier maken. Een compendium van inventiviteit en technische innovaties (soepel en waterdicht gecoat karton, gegroefde omslag, "Sangrif" kopnieten, kartonnen achterkant, uitscheurbare microgeperforeerde vellen). Een sterke esthetiek en een voorloper met een specifieke kleurcode : "oranje en zwart", een duidelijke complementariteit van dynamiek en elegantie. Deze eisen vormen het "echtheidscertificaat" van het Rhodia-blok, een verfijnd en eigentijds product blok die tijdloosheid uitstraalt.

LE Bloc Rhodia


ICONISCH

Al 85 jaar een icoon als matrijs voor ontwikkeling van het merk. Het Rhodia Orange geniet-blok is herkenbaar en belichaamt HET blok dat alle Franse knowhow op het gebied van papiermaken samenvoegt. Het is de matrijs voor de ontwikkeling van alle producten die vandaag ontworpen en geproduceerd worden om aan de behoeften van het huidige mobiele leven te beantwoorden. Het Rhodia geniet-blok wordt in Frankrijk gemaakt en jaarlijks in miljoenen exemplaren verkocht in bijna 90 landen over de hele wereld!

Rhodia Made In France

Information

This site uses cookies to record information on your computer. Some of this information is essential to the proper functioning of our site. Others help us optimize the users' visit. By using this site, you agree to use these cookies. Check out our privacy policy to learn more.